Kinderboeken Kwartetspel

Uniek Kinderboekenkwartetspel voor € 6,99 inclusief Boekencadeaubon

Zoek je nog een speciaal Sinterklaascadeau? In de Libris- en Blz.- boekhandel ligt nu een uniek Kinderboekenkwartetspel met bekende kinderboekenkarakters zoals Dikkie Dik, Kikker, Boer Boris, Nijntje, Pluk van de Petteflet, Julius Zebra, De Gorgels, Superjuffie, Dog Man, Mees Kees en Geronimo Stilton. Een supercadeau voor een schoencadeauprijs!

Inclusief Boekencadeaubon t.w.v. € 5,00
In dit Kinderboekenkwartetspel zit een Boekencadeaubon t.w.v. € 5,00. De Boekencadeaubon kun je van 1 januari t/m 31 december 2020 verzilveren bij alle Libris- en Blz.-boekhandels en op Libris.nl.

Het Kinderboekenkwartetspel is alleen verkrijgbaar in de Libris- en Blz-boekhandel t/m 31 december 2019 of zolang de voorraad strekt. Je kunt dit Kinderboekenkwartetspel alleen voor afhalen in de boekhandel bestellen!

Bestel kwartetspel +

Alle boeken van Boer Boris

Alle delen in deze serie

Boer Boris is een kleuter en heeft een boerderij. Zijn broertje Berend en zusje Sam helpen op de boerderij. Ze werken op de boerderij met een rode tractor en ze maken uitstapjes naar o.a. zee, naar de markt en naar oma. Ted van Lieshout en Philip Hopman hebben meerdere prijzen gewonnen met de boeken van Boer Boris, bijvoorbeeld Vlag & Wimpel, Prentenboek van het jaar.

Serie Mees Kees van Mirjam Oldenhave

Alle delen in deze serie

Mees Kees is een bekende jeugdboekenserie van Mirjam Oldenhave. Meerdere delen zijn verfilmd. De illustraties komen van Rick De Haas. Stagiair Kees wil graag leraar worden en loopt stage op een basisschool. Hij weet eigenlijk nog niets zoveel en daarom leren de kinderen de meester meer dan andersom, wat de bedoeling is. Vol gekke verhalen over de basisschool.

Serie Superjuffie van Janneke Schotveld

Alle delen in deze serie

Juf Josje lijkt een gewone juf, maar als er gevaar dreigt verandert ze in Superjuffie. Een soort Superman. Als de juf een hapje van haar krijtje neemt kan ze vliegen en dieren in nood te hulp schieten. Superjuffie is verfilmd.

Serie Gorgels

Alle delen in deze serie

De Gorgels is een bekende en populaire Kinderboekenserie van de beroemde cabaretier Jochem Myjer. Het eerste deel verscheen in 2015 met tekeningen van Rick de Haas. In 2016 wonnen zij de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Inmiddels bevat de serie meerdere delen en zijn er in de serie ook luisterboeken, knuffels en spelletjes te verkrijgen.

Alle boeken van Dikkie Dik

Alle delen in deze serie

Kater Dikkie dik is oranje en speelt de hoofdrol in de tekeningen van Jet Boeke. Allerlei thema's komen langs in de lange reeks boeken van Dikkie Dik. Het eerste Dikkie Dik-prentenboek werd gemaakt voor het televisieprogramma Sesamstraat. Al in 1978 kwam Dikke Dik op tv en later ook in het theater. De kat van Jet Boeke heette Dikkie Dik en werd de hoofdpersoon in haar boeken.

Alle boeken van Kikker

Alle delen in deze serie

Kikker was in 1889 voor het eerst hoofdpersoon in een boek. 'Kikker is verliefd' werd het begin van een razend populaire serie. In de boeken spelen de vriendjes van Kikker een grote rol, ieder heeft een eigen talent, karakter en vaardigheid: Eend, Haas, Varkentje, Rat, Beertje. Geen gevoel van status: iedereen is gelijk.

Alle boeken van Nijntje

Alle delen in deze serie

In 1955 verscheen het eerste nijntje-boek. Nu zijn er meer dan 100 boeken over nijntje. Een perfect kraam- of verjaardagscadeau! nijntje heet in het buitenland Miffy. Er is zelfs een nijntje-kindermuseum in Utrecht.

Serie Julius Zebra van Gary Northfield

Alle delen in deze serie

Grappige serie van Gary Northfield over Julius Zebra. Julius Zebra en zijn vrienden nemen ons mee naar de Romeinen, naar Egypte, naar Engeland. Grappig en informatief met allerlei weetjes. Met melige grappen waar je hard op van moet lachen. Vanaf 7 jaar.

Serie Dog Man van Dav Pilkey

Alle delen in deze serie

De amerikaanse serie Dog Man is populair in Nederland. Met bizarre tekeningen. Deze nieuwe superheld beschermt de stad tegen robots, kattige criminelen en op hol geslagen hotdogs. Hij houdt van botten. Vol leuke woordgrappen, vertaald door Tjibbe Veldkamp. Vanaf 7 jaar.

Serie Fantasia van Geronimo Stilton

Alle delen in deze serie

In Fantasia ontmoet je zeemeerminnen, aardmannetjes, feeën en zelfs een regenboogdraak. Verschillende delen zijn bekroond door de Nederlandse Kinderjury. In ieder boek maakt Geronimo een reis door het rijk Fantasia en redt Geronimo keer op keer zijn beijzondere medereizigers.

pro-mbooks3 : libris