Maak een kijkdoos van je favoriete boek

Bij aankoop van de boeken uit de series van Boer Boris, Costa Banana, Dagboek van een Muts, Dolfje Weerwolfje, Dikkie Dik, Gonnie & Gijsje en Juf Roos ontvang je GRATIS een bouwplaat om een eigen kijkdoos te maken. Alleen verkrijgbaar in de boekhandel zolang de voorraad strekt!

Kijkdoos voor 3,95 per stuk

En om het helemaal gemakkelijk te maken, hebben we ook 7 verschillende kijkdozen gemaakt. Voor slechts € 3,95 kun je een kijkdoos kopen van je lievelingsboek.

In het bouwpakket van de kijkdoos zit de complete kijkdoos (inclusief bodemplaat, staanders, kalkpapier en instructie) en nog een bouwplaat om je kijkdoos mee aan te kleden.

Instructiefilmpje voor het maken van je kijkdoos

Deze actie geldt alleen bij de Libris- en Blz.-boekhandels. Er is een beperkt aantal kijkdozen en bouwplaten beschikbaar. De actie loopt dan ook zolang de voorraad strekt. De aanschaf van een kijkdoos of boek uit de actie geeft geen recht op de beschikbaarheid van de bouwplaat of de kijkdoos. Deze actie is een initiatief van Libris Blz. BV i.s.m. de deelnemende uitgeverijen. © copyright 2018 Libris Blz. BV

pro-mbooks3 : libris