Muzikaal prentenboek van Dan Brown

Bijzonder prentenboek met App

Het wilde dierenorkest is een nieuw magisch prentenboek van bestsellerauteur Dan Brown (o.a. De Da Vinci Code). Bij dit boek hoort een gratis app met muziek gecomponeerd door de auteur zelf, raadsels en vrolijke illustraties. Het resultaat is een unieke lees-, kijk- en luisterervaring voor kinderen en hun (groot)ouders! In dit prentenboek neemt Maestro Muis je mee op een betoverende reis over land en over zee. Ontdek onderweg het geheim van elk dier: van de waanzinnige walvis, jakkerende jachtluipaarden en kleine kevers tot zwierige zwanen en nog veel meer. Beluister met de gratis app en QR-codes de muziekstukken, zoek op elke pagina de verborgen bezige bij en los alle raadsels op… Dan Brown schreef en componeerde een muzikaal avontuur, waarin zijn liefde voor verhalen, klassieke muziek en raadsels samenkomen in een knap georkestreerd geheel. De kleurrijke en geestige illustraties van de Hongaarse Susan Batori maken het helemaal af.

Het wilde dierenorkest | Dan Brown | Geb. 17,99 

Unieke lees-, kijk- en luisterervaring

Maestro Muis wil een concert geven. Maar dat kan hij niet alleen! Hij roept al zijn dierenvrienden op om in zijn orkest te komen spelen. Er is een grote blauwe vinvis, een bange struisvogel en zelfs een paar knorrende dansende wilde zwijnen. De muziek die Dan Brown speciaal voor dit boek gecomponeerd heeft, kun je tijdens het lezen zelf beluisteren via de gratis muziekapp.

Hoe werkt de gratis muziekapp precies?
De muziek die bij dit boek hoort is met een gratis app op alle devices af te spelen en geeft een extra dimensie aan het voorlezen. Met gebruik van augmented reality is de muziek eenvoudig op te roepen. Hierdoor kan een mobieltje dat boven het boek wordt gehouden meteen herkennen op welke pagina je bent en de juiste muziek voor het juiste dier afspelen.

Ga naar www.danbrown.nl/app om de gratis app te downloaden!

  

pro-mbooks2 : libris