warcross

Een spannende scifi-thriller over een virtualrealitygame van de auteur van de Legend serie, maar dan anders!

Bij aankoop van het boek Warcross (Nederlandse editie alleen in de boekhandel) ontvang je, zolang de voorraad strekt, een unieke gelimiteerde illustratie. Maar je kan ook een originele gesigneerde illustratie winnen.

Warcross

Marie Lu

€ 19,99
Warcross van Marie Lu Stel je voor: een virtual reality-game die de hele wereld beheerst... Voor de miljoenen spelers die elke dag inloggen is Warcross niet zomaar een virtual reality-game. Het is een hype, een lifestyle - en een belangrijke bron van inkomsten voor spelers over de hele wereld. Dat geldt ook voor hacker Emika, die als premiejager illegale gokkers opspoort. Als ze dringend geld nodig heeft, neemt Emika een groot risico door de internationale Warcross-kampioenschappen te hacken. Ongewild belandt ze midden in de game en ineens is ze wereldberoemd. Emika is ervan overtuigd dat ze gearresteerd zal worden, maar tot haar verbazing wordt ze benaderd door Hideo Tanaka, de steenrijke bedenker van het spel. Hij wil haar inhuren om een hacker te traceren die het hele Warcross-imperium dreigt plat te leggen. Halsoverkop vertrekt Emika naar Tokyo, naar Hideo's wereld van roem en rijkdom. Maar al snel raakt ze zelf verstrikt in een duister complot. Deze spannende scifi-thriller waarin werkelijkheid en virtual reality door elkaar lopen laat je niet meer los. Stap in de wereld van Warcross – een wereld die angstaanjagend dichtbij is.

Ook verkrijgbaar als ebook

Vanaf 5 oktober

Maak kans op een originele gesigneerde illustratie

Maak kans op een unieke originele Warcross-illustratie, op tekenpapier en gesigneerd door Marie Lu. Je hoeft alleen maar een recensie achter te laten bij het boek en wie weet ben jij de winnaar van deze unieke prijs.

Laat een recensie achter

 

Boektrailer Warcross!

Boekentip (wel in het Engels)

pro-mbookslibr2 : libris