warcross

Een spannende scifi-thriller over een virtualrealitygame van de auteur van de Legend serie, maar dan anders!

Bij aankoop van het boek Warcross (Nederlandse editie alleen in de boekhandel) ontvang je, zolang de voorraad strekt, een unieke gelimiteerde illustratie. Maar je kan ook een originele gesigneerde illustratie winnen.

Warcross

Marie Lu

€ 22,99
Warcross van Marie Lu Een spannende scifi-thriller over een virtualrealitygame Warcross is een virtualrealitygame die de wereld beheerst. Om wat bij te verdienen werkt hacker Emika Chen als premiejager voor het spel; ze spoort spelers op die illegaal wedden. Maar de concurrentie is groot, en het is niet makkelijk om je staande te houden in de wereld van de premiejagers. Dan doet de maker van het spel, de jonge miljardair Hideo Tanaka, Emika een onweerstaanbaar aanbod. Hij heeft een spion nodig tijdens de internationale Warcrosskampioenschappen, om een beveiligingsprobleem bloot te leggen. Halsoverkop vertrekt Emika naar Tokyo en ze belandt in een wereld van roem en rijkdom, waar ze tot dan toe alleen maar van kon dromen. Maar al snel stuit ze op een complot, met grote gevolgen voor het hele Warcrossemperium. Deze spannende scifi-thriller waarin werkelijkheid en virtual reality door elkaar lopen laat je niet meer los. Stap in de wereld van Warcross – een wereld die angstaanjagend dichtbij is.

Ook verkrijgbaar als ebook

Vanaf 5 oktober

Maak kans op een originele gesigneerde illustratie

Maak kans op een unieke originele Warcross-illustratie, op tekenpapier en gesigneerd door Marie Lu. Je hoeft alleen maar een recensie achter te laten bij het boek en wie weet ben jij de winnaar van deze unieke prijs.

Laat een recensie achter

 

Boektrailer Warcross!

Boekentip (wel in het Engels)

pro-mbooks3 : libris