*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Ontvoering!

John van den Heuvel Taal: Nederlands

Paperback

€ 21,99

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Ontvoering!

Paperback

€ 21,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

De meest geruchtmakende kidnappings uit de Nederlandse misdaadhistorie

Een ontvoering trekt altijd veel publiciteit. Vaak gaat het om Bekende Nederlanders, wat zorgt voor een overweldigende media-aandacht. Ook het psychologische steekspel dat na een kidnap losbarst tussen politie en daders spreekt velen tot de verbeelding.

Ontvoering! vertelt over de geruchtmakende kidnapping van topindustrieel G.J. Heijn en van 10 andere bekende ontvoeringen uit de Nederlandse misdaadhistorie. Het onthult niet alleen de voorbereiding en ontvoering van Heijn, maar geeft ook een inkijkje in het bizarre brein van de ontvoerder: Ferdi Elsas.
Aan de hand van uitvoerige reconstructies van onder andere de kidnap van Ahold-topman Gerrit Jan Heijn onthult dit boek geheime onderhandelingstactieken van rechercheteams, waarmee bijna iedere kidnap uiteindelijk wordt opgelost.

Ontvoering! bevat talloze feiten over de ontvoeringen van onder meer Gerrit Jan Heijn, Maurits (Maup) Caransa, Freddy Heineken, Ab Doderer, Toos van der Valk, Claudia Melchers en Valérie Albada Jelgersma.

ISBN
9789048841400
Vorm
Paperback
Uitgever
Carrera
Druk
1e
Verschenen
05-11-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
240 pp.
Genre
True Crime
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris