september

Goes Kinderstad

zaterdag 3 september 2022

Schilderen met Charlotte Dematons.

Een van Nederlands beste én beroemdste illustratoren geeft tijdens Goes Kinderstad een teken- en schilderworkshop voor creatieve kinderen van 7 tot 10 jaar! Illustratrice Charlotte Dematons is beroemd geworden door haar prachtige boeken ‘De Gele Ballon’, ‘Nederland’ en ‘Alfabet’, maar heeft nog veel meer boeken geillustreerd. Hou je van tekenen en schilderen? Grijp deze kans en schrijf je snel in voor een heel bijzondere workshop!

Meer informatie

Arthur Japin

zondag 11 september 2022

Zondag 11 september komt de Nederlandse auteur Arthur Japin naar Bibliotheek Goes om zijn nieuwe boek "Wat stilte wil" te bespreken.

Synopsis:
Gesterkt door de eigenzinnigheid en vrijheidszin van schrijvers als Kloos, Verwey, Van Eeden en Van Deyssel, in wier entourage zij terechtkomt door haar broer Willem, durft Anna haar eigen weg te gaan. In stil verweer oefent zij haar stem en zet, als onafhankelijke vrouw, haar eerste eigen stappen in de muziek en de liefde. Maar zij heeft buiten de macht van haar familie gerekend...

Reserveren is verplicht en kan via deze link https://oosterschelde.op-shop.nl/3242/boekpresentatie-arthur-japin/11-09-2022

Meer informatie

Lezing Maarten van Rossem

donderdag 29 september 2022

In aanloop naar de maand van de geschiedenis bespreekt Maarten van Rossem een van de meest rampzalige periodes in onze geschiedenis: 1914 tot 1945. Hoe actueel is dit onderwerp nog? Ga mee op ontdekkingstocht naar de grootste ramp in de geschiedenis.

Na afloop is er de mogelijkheid om je boek(en) te laten signeren. Het Paard van Troje is aanwezig met een mooie collectie.

In samenwerking met de Seniorenraad Borsele, Paard van Troje en Culturele raad Borsele.

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan betaal je een gereduceerd tarief. Ben je nog geen lid van de Bibliotheek? Je hebt al voor €17.50 per jaar een abonnement. Daarmee krijg je direct voordeel én steun je de Bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

https://oosterschelde.op-shop.nl/3062/lezing-maarten-van-rossem/29-09-2022

Meer informatie