Helen Grace-bundel 2

ebook

Klikspaan; Naar bed, naar bed; Wie niet weg is

M.J. Arlidge Serie: Helen Grace | Taal: Nederlands

ebook

€ 17,99

Helen Grace-bundel 2

ebook

€ 17,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Voor de lezers van Robert Bryndza en Karin Slaughter

‘Je nagels krijgen heel wat te verduren terwijl je hoofdstuk na hoofdstuk verslindt.’ Hebban.nl  


Helen Grace, de heldin van de populaire thrillerreeks van M.J. Arlidge, is een geharde rechercheur die zich het liefst alleen door het leven slaat, maar wordt achtervolgd door persoonlijke trauma’s. In deze bundel wordt ze geconfronteerd met een reeks nieuwe moordzaken, waarvan sommige zeer dicht bij haar privéleven dreigen te komen.


Klikspaan

Inspecteur Helen Grace heeft zoiets nog niet eerder meegemaakt: zes branden in vierentwintig uur, met twee doden en meerdere gewonden als gevolg. Dit kan niet anders dan opzet zijn. Waar is de pyromaan die dit op zijn geweten heeft? En waarom maakt hij juist deze slachtoffers?

Naar bed, naar bed

Als het lijk van een bekende van Helen Grace in een nachtclub wordt gevonden, komt het moordonderzoek wel heel dicht bij haar eigen leven. Helen zwijgt over haar connectie met het slachtoffer en werkt als een bezetene om de dader te vinden. Tot er een tweede dode valt, en Helens zwijgen steeds moeilijker vol te houden wordt.

Wie niet weg is

Helen Grace was een van de beste rechercheurs van Southampton, maar nu zit ze zelf in de gevangenis, zinnend op een manier om haar onschuld te bewijzen. Als er een verminkt lichaam wordt gevonden in de cel naast die van haar, vreest Helen voor haar eigen leven.


ISBN
9789402317893
Vorm
ebook
Uitgever
Boekerij
Druk
1e
Verschenen
12-05-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
1081 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris