Wilfred de Bruijn vertelt over zijn boek!

zaterdag 13 januari 2018 13:00
Wilfred de Bruijn vertelt over zijn boek!

In Op zoek naar mijn Frankrijk neemt De Bruijn ons mee achter de schermen van het Franse land, achter de façades. Hij ontrafelt naar aanleiding van zijn ervaringen en zijn verbazing over de gewoontes en mores in Frankrijk de ziel van het land. En daar komt hij alles over vertellen!

Klopt ons beeld van ons droomland Frankrijk wel? Wat weten we eigenlijk echt van Frankrijk?

Frankrijk en de rest van de wereld maakten kennis met De Bruijn toen hij een foto van zijn gemolesteerde gezicht op Facebook had gezet nadat hij en zijn vriend op straat waren mishandeld. In de media-optredens die volgden, viel hij op door zijn welbespraaktheid, humor, zelfrelativering en grote kennis van Frankrijk.

In Op zoek naar mijn Frankrijk neemt De Bruijn ons mee achter de schermen van het Franse land, achter de façades. Hij ontrafelt naar aanleiding van zijn ervaringen en zijn verbazing over de gewoontes en mores in Frankrijk de ziel van het land. Maar ook nadat hij achter de voordeur heeft gekeken, neemt zijn liefde voor Frankrijk alleen maar toe.

Datum: 13 januari 2018

Tijd: 13:00 - 15:00 uur
Lokatie: onze winkel (Slotlaan 221, Zeist)
U hoeft voor het bezoek van Wilfred geen kaartje te kopen. Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats, reserveer dan even via ons e-mailadres [email protected]

pro-mbookslibr2 : libris