Meet & Greet Nicci French!

vrijdag 11 mei 2018 15:00
Meet & Greet Nicci French!

Kom Nicci French gedag zeggen!

Dit is je kans: op vrijdagmiddag 11 mei, komt schrijversduo Nicci French naar onze winkel om jullie te ontmoeten!

Op 10 april verschijnt het slotstuk van hun Frida Klein reeks: De dag van de doden en wat is er nou leuker dan een gesigneerd exemplaar voor bijvoorbeeld Moederdag?

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Ze zijn deze vrijdagmiddag wel een heel uur in de winkel (!), dus zorg ervoor dat je op tijd bent!
De dag van de doden
 is het achtste en laatste deel in de spannende Frieda Klein-serie van Nicci French.


De bladeren vallen van de bomen en in Londen waart een seriemoordenaar rond. In een winkelstraat in het noorden van de stad crasht een op hol geslagen auto, de man achter het stuur blijkt al een week eerder te zijn vermoord. Op Hampstead Heath brandt een vuurstapel, in de vlammen ligt het volgende slachtoffer. Het aantal doden neemt snel toe, maar het politieonderzoek loopt vast: het is duidelijk dat de dader een spel speelt. Voor deze onconventionele moordenaar dient elk lijk slechts als boodschap aan één vrouw. Psychoanalytica Frieda Klein is namelijk ondergedoken, en iemand is naar haar op zoek. Wanneer het duel tussen Frieda en haar aartsvijand Dean Reeve uiteindelijk zijn climax bereikt, kan slechts één van hen het overleven…

Al acht jaar lang wordt Frieda Klein achtervolgd door Dean Reeve. In de literaire thriller ‘De dag van de doden’ gaat ze voor het laatst de confrontatie met hem aan!

pro-mbookslibr3 : libris