Onno Blom over zijn Jan Wolkers biografie

dinsdag 7 november 2017 20:00
Onno Blom over zijn Jan Wolkers biografie

Op 19 oktober 2017, op de tiende sterfdag van Jan Wolkers, verschijnt het langverwachte Het litteken van de dood, de indrukwekkende biografie van Onno Blom over de beeldhouwer-schilder-schrijver, over het rebelse leven van een van de meest geliefde kunstenaars van Nederland.

Ter gelegenheid van het verschijnen van deze biografie zal Onno Blom op 7 november een lezing houden die in het teken zal staan van Jan Wolkers.

Datum: 7 november 2017
Tijd: 20:00 uur
Lokatie: onze winkel (Slotlaan 221, Zeist)
Prijs: €7.50
Let op: als vriendenkaart houder betaal je voor deze lezing geen €7.50, maar slechts 6 euro!

Kaartjes voor deze lezing zijn verkrijgbaar in onze winkel. Ben je niet in de gelegenheid deze vooraf te kopen, dan kun je plaatsen reserveren via ons e-mailadres [email protected]


Onno Blom (1969) studeerde in 1994 cum laude af in de Nederlandse taal- en letterkunde en Culturele Studies. Na een aantal jaren te hebben gewerkt als literair redacteur bij dagblad 
Trouw en korte tijd als hoofdredacteur van Uitgeverij Prometheus Bert Bakker en adjunct-directeur van De Bezige Bij, is hij werkzaam als freelance journalist en literair criticus. Hij maakte voor Teleac een aantal radioprogramma’s en treedt op als interviewer en presentator bij literaire bijeenkomsten in het land. Blom is de officiële biograaf van Jan Wolkers.

 

pro-mbookslibr3 : libris