Ontmoet echte ridders en doe mee aan de Grijze Jager prijsvraag!

zaterdag 13 oktober 2018 11:00
Ontmoet echte ridders en doe mee aan de Grijze Jager prijsvraag!

Na vijf jaar wachten is er eindelijk het dertiende deel in de immens populaire Grijze Jager-serie van John Flanagan. Dit deel heet ‘De clan van de Rode Vos’. Om dat te vieren komen er in de Boekenweek, op zaterdag 13 oktober, twee echte ridders naar onze winkel!

Twee Grijze Jagers van openluchtmuseum Archeon komen naar onze boekhandel om samen met jullie een leuke en spannende Grijze Jager quiz te spelen. Bij de quiz horen mooie Grijze Jager petjes (zolang de voorraad strekt). Bij een goed antwoord blijft het petje op, is het antwoord niet goed, dan gaat het petje af. Zo blijft er uiteindelijke een winnaar over en die krijgt van twee echte ridders het nieuwste deel van de Grijze Jager cadeau! De petjes mogen de kinderen houden. Kom naar onze winkel en doe mee. Jullie zijn van harte welko

Datum: zaterdag 13 oktober
Tijd: 11:00 tot 12:00 uur
Toegang is gratis!

De Grijze Jager deel 13: De clan van de Rode Vos
Na vijf jaar wachten is het er eindelijk: het dertiende deel in de immens populaire Grijze Jager-serie, en John Flanagans terugkeer naar de wereld van de Grijze Jager overtreft alle verwachtingen! Met De clan van de Rode Vos keert bestsellerauteur John Flanagan terug naar de wereld van de Grijze Jagers. Twee favoriete personages uit de serie, Will en Maddie, die we kennen uit De koninklijke leerling en De jacht op het schaduwdier, hebben een pittige missie voor de boeg. De clan van de Rode Vos staat bekend om hun conservatieve opvatting dat vrouwen niet op de troon horen, en vormt een ernstige bedreiging voor het voortbestaan van het koninkrijk van Araluen… John Flanagan Na vijf jaar wachten heeft John Flanagan eindelijk het dertiende deel in De Grijze Jager-serie voltooid. Van de eerdere delen zijn al meer dan 1,2 miljoen exemplaren verkocht en ook de Broederband-serie is een wereldwijd succes; de boeken worden inmiddels uitgegeven in meer dan twintig landen. Met De clan van de Rode Vos overtreft John Flanagan opnieuw alle verwachtingen!

pro-mbookslibr2 : libris