Muzikale voorstelling Lampje

zaterdag 5 oktober 2019 11:00
Muzikale voorstelling Lampje

Op zaterdag 5 oktober komt Annet Schaap samen met Frederike de Winter om 11 uur naar de winkel met een muzikale voorstelling van Lampje!

Annet Schaap, bekend van de illustraties uit de Hoe overleef ik-reeks van Francine Oomen, de boeken van Jacques Vriens en Janneke Schotveld, won vorig jaar De Gouden Griffel voor haar prozadebuut Lampje. Een verhaal over geheimzinnige zeewezens en stoere piraten. Over het Zwarte Huis van de Admiraal, waarvan ze zeggen dat er een monster woont. Over een grijze vuurtoren op een eiland, dat nog net vastzit aan het vaste land. Over Lampje, de dochter van de vuurtorenwachter, die iedere avond de eenenzestig treden beklimt om het licht aan te steken. Over een stormachtige avond, waarop de lucifers op zijn en alles misgaat. Maar vooral over dapper zijn en meer kunnen dan je ooit had gedacht.

Samen met Frederike de Winter maakte zij een muzikale vertelvoorstelling van dit prachtige verhaal. Kom zaterdag 5 oktober naar onze winkel en geniet van de avonturen van Lampje, met mooie weemoedige liedjes en sfeervolle muziek!

 

pro-mbookslibr1 : libris