Herman Koch te gast!

vrijdag 22 oktober 2021 15:00
Herman Koch te gast!

Op vrijdag 22 oktober is Herman Koch bij ons te gast in de winkel en signeert zijn nieuw boek Een film met Sophia, Een spannende roman over de laatste film van een beroemde filmmaker en zijn fascinatie voor de jonge hoofdpersoon.

‘Weet jij misschien waar Sophia is? Ze is vannacht niet thuisgekomen en ik heb het nummer van haar vriendje niet. Bel me even.’ Zo luidt het bericht dat filmregisseur Stanley Forbes op oudejaarsavond krijgt van Karl Hermans, een gevierd schrijver.

Stanley heeft Karls beeldschone zeventienjarige dochter gecast voor zijn nieuwste film, die na zijn Amerika-avontuur zijn grote comeback in Nederland moet worden. Met graagte werpt hij zich op als vaderfiguur voor Sophia. Maar tijdens de opnames van zijn mozaïekfilm, met naast Sophia een hoofdrol voor steracteur Michael Bender, worden Stanleys motieven steeds onduidelijker. Wat wil hij eigenlijk, met deze film, met dit meisje en met zichzelf? Hij weet precies waar Sophia is, maar besluit met antwoorden te wachten.

 

Datum: vrijdag 22 oktober | 15:00 uur

 

Kom gezellig bij ons langs en stel je vragen aan Herman en/of laat je boek signeren! De toegang is gratis maar i.v.m de ontwikkelingen rondom Corona is vooraf aanmelden wel verplicht: [email protected]

pro-mbooks3 : libris