Boekpresentatie Wendy Geuverink

zaterdag 30 september 2017 17:30
Boekpresentatie Wendy Geuverink

Zaterdag 30 september zal Zeister auteur Wendy Geuverink haar boek In mijn familie - Moeilijke medische keuzes rond ziekte en erfelijke aanleg ten doop houden in onze boekhandel. 

In haar boek beschrijft Wendy Geuverink haar persoonlijke verhaal, dat begint als ze eind 2010 te horen krijgt dat ze drager is van het erfelijke borstkankergen BRCA2. Naast haar persoonlijke verhaal en zoektocht beschrijft ze helder wat moeilijke medische keuzes inhouden voor iedereen die geconfronteerd wordt met een erfelijke aanleg of een ziekte met ernstige consequenties. Ze wil door haar verhaal en door informatie en adviezen over onderwerpen als ‘gedeelde besluitvorming met je arts', 'wil je wel weten of je zelf ook erfelijk belast bent?’ en ‘hoe blijf je goed in contact met je familie, partner en kinderen?’ die groep een steun in de rug geven.

Wendy Geuverink is afgestudeerd psycholoog en jarenlang werkzaam geweest als gedragswetenschapper in de jeugdzorg. Ook is zij auteur van non-fictie boeken. Wendy woont in Zeist, is getrouwd en heeft drie kinderen.

Deze boekpresentatie is besloten en alleen toegankelijk op uitnodiging van de auteur.

pro-mbookslibr3 : libris