Leer versjes schrijven van Lars van der Werf!

woensdag 20 september 2017 19:30
Leer versjes schrijven van Lars van der Werf!

Lars van der Werf reist het land door met zijn typemachine om overal te verkondigen dat #HebLief is waar het leven om draait!

 

Hij schrijft regelmatig versjes op maat, maar hij geeft ook geweldige workshops versjes schrijven. En dat komt hij bij ons doen! Wil je ook je moeder, je geliefde, je opa of gewoon jezelf verrassen met een uniek en persoonlijk versje? Meld je dan aan voor de workshop van Lars van der Werf. Natuurlijk is hij er ook om zijn boeken te signeren!

Lars van der Werf (1987) is een Rotterdamse dichter en schrijft al zo lang hij zich kan herinneren. Na zijn eerste twee succesvolle bundels Versjes van Lars en Heb lief verscheen onlangs Elke dag een zoen met 120 fonkelnieuwe versjes.

 
Datum: 20 september 2017
Tijd: 19:30 uur
Lokatie: onze winkel (Slotlaan 221, Zeist)
Prijs: €7.50
Kaartjes voor de workshop zijn verkrijgbaar in onze winkel. Ben je niet in de gelegenheid deze vooraf te kopen, dan kun je plaatsen reserveren via ons e-mailadres [email protected]
Let op: gezien het karakter van de workshop en de persoonlijke aandacht die Lars aan de deelnemers wil geven is het aantal plaatsen beperkt!  

 

pro-mbookslibr2 : libris