Het literair abonnement van De Bezige Bij

Iedere drie maanden een verrassing!

Vanaf nu in de winkel verkrijgbaar: een nieuw literair boekenabonnement van uitgeverij De Bezige Bij.
Het abonnement kost €75. Abonnees ontvangen, verspreid over 12 maanden, vier literaire boeken die geselecteerd worden door de redactie van De Bezige Bij en de boekhandelaren van de Triple A-boekhandels, waar wij er één van zijn. Het eerste boek neemt u als abonnee meteen mee, de volgende drie boeken kunt u iedere drie maanden bij ons in de winkel ophalen (of thuis laten bezorgen).
Binnen het abonnement wordt alleen literaire fictie geselecteerd, en altijd niet-vanzelfsprekende boeken: bijvoorbeeld debutanten, opkomende schrijvers of anderszins onderscheidende boeken. Voor elk geselecteerd boek geldt dat het een absolute aanrader is! Bovendien heeft u als abonnementhouder een streepje voor, want het boek ligt een week voor verschijnen al voor u klaar!

Uniek aan het boekenabonnement is dat het bij ons in de winkel verkocht wordt. Het abonnement wordt op dit moment alleen aangeboden in samenwerking met de Triple A boekhandels. Dit zijn de boekhandels Van der Velde, Broekhuis, Paagman, Scheltema, Waanders in de Broeren, De Drvkkery, Broese boekverkopers en natuurlijk Kramer & van Doorn. 

Met het abonnement wil De Bezige Bij haar boeken op een nieuwe, verrassende manier aanbieden aan u als nieuwsgierige lezer. Wat is er nu leuker dan verrast worden door een kundige boekenselectie, en het op die manier ontdekken van  minder bekende of nieuwe schrijvers! 

Het abonnement in het kort

  • Prijs: €75,-
  • Vier bijzondere boeken in 12 maanden, een week voordat het boek in de winkel ligt
  • Unieke boekenselectie door de uitgeverij én de boekhandel samen
  • Geen voor de hand liggende boeken: bijvoorbeeld debutanten, onderscheidende en/of opkomende schrijvers
  • Eerste boek meteen mee in onze winkel
  • Daarna drie verrassende boeken bij ons ophalen of thuis laten bezorgen

 

pro-mbookslibr1 : libris