Leesgroep Elif Shafak

Lees met ons mee in onze leesgroep!

Op donderdag 17 september organiseren we een leesgroepavond over 10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld van Elif Shafak.

Tequila Leila, zoals haar vrienden en klanten haar noemen, wordt vermoord en achtergelaten op een vuilnisbelt in Istanbul. In de laatste minuten van haar leven vraagt ze zich af hoe het zover heeft kunnen komen. Elke minuut brengt een nieuwe herinnering: aan de smaak van het pittige geitenstoofvlees uit haar kindertijd, aan de geur van de koffie met kardemom die ze deelde met haar geliefde, aan de stank op straat bij het bordeel waar ze werkte. Maar vooral herinnert ze zich haar vrienden, de bonte verzameling mensen die haar nooit zullen laten vallen en die nu wanhopig naar haar op zoek zijn.

10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld stond op de shortlist voor de Booker Prize 2019.
Wanneer:  donderdag 17 september 2020
Tijd: van 19.30 uur tot 21.30 uur
Plaats: onze winkel

Onze leesgroep heeft inmiddels een enthousiaste vaste kern, maar je kunt ook gewoon per boek aansluiten. Deelname is gratis. In verband met een beperkt aantal plaatsen is een persoonlijke aanmelding vooraf noodzakelijk (ook als je al eerder hebt meegedaan). Dat kan via [email protected] (vóór 1 augustus). Je naam en mobiele telefoonnummer onder vermelding van ‘leesgroep’ is voldoende. Daarna ontvang je een mail ter bevestiging van deelname. Uiteraard gaan we er vanuit dat je het boek hebt gelezen.

We verheugen ons op je komst!

 

pro-mbookslibr3 : libris