Leesgroepavond Wij zijn van diamant

Lees je met ons mee?

Op donderdag 23 maart organiseren we een leesgroepavond over Wij zijn van diamant  van Alex Boogers. Zijn nieuwste roman verschijnt op 9 februari.

Wanneer de 21-jarige William onverwacht naar Seattle vertrekt, reist zijn broer Markus hem achterna. Een paar dagen later wordt het levenloze lichaam van Markus gevonden aan de voet van de Snoqualmie Falls. Voordat William met het lichaam van Markus terugreist naar Vlaardingen krijgt hij bij de receptie van zijn hotel een laatste gift van zijn broer. Het blijkt een notitieboek van opa Lovitz, een joodse familievriend. Op weg naar het vliegveld begint William te lezen en zo ontdekt hij dat het tragische lot van zijn broer onontkoombaar was.

Wij zijn van diamant is een groots opgezette familiekroniek die laat zien hoe littekens uit het verleden generaties lang kunnen doorwerken: tussen vaders en zonen, moeders en dochters, tussen vrienden en broers.

Wanneer:  donderdag 23 maart 2023
Tijd: van 19.30 uur tot 21.30 uur
Plaats: onze winkel

De eigen bijdrage voor de avond bedraagt 5 euro.

We organiseren deze avond voor de lezers die het boek bij ons hebben gekocht en we gaan ervan uit dat je het hebt gelezen. Onze leesgroep heeft inmiddels een enthousiaste vaste kern, maar je kunt ook gewoon per boek aansluiten. In verband met een beperkt aantal plaatsen is een persoonlijke aanmelding vooraf noodzakelijk (ook als je al eerder hebt meegedaan). Dat kan via [email protected] (vóór 1 maart). Je naam en mobiele telefoonnummer onder vermelding van ‘leesgroep’ is voldoende. Daarna ontvang je een mail ter bevestiging van deelname.

We verheugen ons op je komst!

pro-mbooks3 : libris