Bookstore Day

zaterdag 14 april 2018 09:00
Bookstore Day

Een feestje in de boekhandel

 

Op Bookstore Day vieren we de boekhandel met speciale uitgaven en optredens. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt. En dat is reden voor een feestje. Bookstore Day dus, op 14 april 2018.

 

Ons bomvolle programma:
13.00 uur:    Philip Dröge
Mijn werk wordt wel omschreven als historische literaire non-fictie.Voor mij zijn het gewoon verhalen die er om smeken te worden verteld. Van de duizelingwekkende kracht van de vulkaan Tambora, tot Nederlandse spionage in Mekka en het bizarre leven in het niemandsland Moresnet, ik ben verslaafd aan mooie (en soms minder mooie) geschiedenissen.’
Philip vertelt over zijn nieuwste boek Pelgrim, zijn met lof ontvangen boek over Christiaan Snouck Hurgronje, een 28-jarige predikantenzoon uit Leiden, die in 1885 met een bescheiden karavaan naar Mekka reisde.
Het verhaal zal worden ondersteund door beeldmateriaal en na afloop is er tijd om vragen te stellen en de boeken van Philip Dröge aan te schaffen en te laten signeren.
14.30 uur:   Marieke Lucas Rijneveld
Marieke Lucas Rijneveld geldt als een van de grootste nieuwe talenten van de Nederlandse letteren. In 2015 debuteerde ze met de meermaals herdrukte dichtbundel Kalfsvlies, die werd bekroond met de C. Buddingh’-prijs voor het beste poëziedebuut. Onlangs verscheen haar literaire debuut De avond is ongemak en het boek sloeg in als een bom. In korte tijd zijn er tienduizenden exemplaren van het boek verkocht, een unicum voor een debuut.
Op Bookstore Day vertelt Marieke Lucas Rijneveld over haar boek. Na afloop van haar verhaal is er tijd om vragen te stellen en de boeken van Marieke aan te schaffen en te laten signeren.
16.00 uur:      Vivian Reijs
Vivian Reijs is expert op het gebied van gezonde leefstijl, zij is orthomoleculaire voedingstherapeut, hormoontherapeut en motivatie spreker. Haar grootse passie is mensen te inspireren en te helpen met een gezondere leefstijl, een gezond gewicht en een perfecte hormonale balans. Via haar healthplatform VivOnline geeft ze dagelijks gezondheidstips. 
Haar boek Gezonder met Viv helpt je om snel, slank & makkelijk te koken voor het hele gezin. Genieten van lekker eten en tegelijk gezonder, blijer en slanker worden, daar gaat het om!
Op Bookstore Day kunt u een door Vivian eigenhandig gemaakt hapje komen proeven in de winkel en in gesprek komen met de auteur over haar werk en haar passie. Uiteraard kunt u het boek op deze dag ook aanschaffen en laten signeren door de auteur.
pro-mbooks3 : libris