Fleur Brockhus signeert De Inspiratiepraktijk

zaterdag 3 december 2016 13:00
Fleur Brockhus signeert De Inspiratiepraktijk
Fleur Brockhus werkte als advocaat bij een groot kantoor op de Zuidas. Haar hart lag elders, zo bleek toen haar debuutroman 'De urenfabriek' verscheen. Inmiddels heeft ze een succesvol communicatiebureau in Amsterdam-Zuid, schrijft ze columns, ontwikkelde ze met een vriendin Fleursfinest.com en is haar derde boek verschenen: 'De inspiratiepraktijk'. Fleur woont met haar gezin in Blaricum.

Over het boek

 

Fien is 35. Ze is opgekrabbeld uit een identiteitscrisis en heeft haar leven omgegooid: van gestreste advocaat naar succesvolle coach. Haar 'inspiratiepraktijk' in Amsterdam-Zuid loopt goed. De praktijk zit vol herkenbare, komische en aangrijpende dossiers; van advocaten tot kappers, van burn-outs tot 'mamarexia'. Fien zet zich volledig in voor haar cliënten, maar ze is ook nog moeder van twee jonge kinderen, dochter, buurvrouw, vriendin. En vrouw van haar man Alex. Thuis merkt ze dat hun relatie ook wel wat inspiratie kan gebruiken. Haar adviezen lijken voor haar huwelijk niet op te gaan en ze moet alle zeilen bijzetten om daarin haar eigen koers te blijven varen. Overleven Fien en Alex deze tropenjaren?

 

In 'De inspiratiepraktijk' schetst bestsellerschrijver Fleur Brockhus, bekend van roman De urenfabriek, een tijdsbeeld, waarin thema's als modern moederschap, fomo, werkstress en zoeken naar geluk voorbij komen. Daarbij opent zij de deuren naar de intrigerende wereld van het coachen, een beroep dat veel mensen aanspreekt. Een coach is niet alleen een vertrouwenspersoon, maar ook een relatietherapeut, motivator, zakdoek, spiegel, praatpaal, en, boven alles: een inspirator. 

 

Op zaterdag 3 december zal Fleur Brockhus tussen 13.00 en 15.00 uur haar boek signeren bij de Larense Boekhandel. U bent van harte welkom!

pro-mbooks2 : libris