Besloten lezing Arend van Dam voor de bassisschoolleerlingen van Laren

vrijdag 9 oktober 2015 10:00
Besloten lezing Arend van Dam voor de bassisschoolleerlingen van Laren
Arend van Dam, auteur van onder andere het boek 'Lang geleden', komt de kinderen van groep 4 en 5 van de Larense basisscholen vertellen over zijn boeken.

De Stichting Vrienden van de Larense Boekhandel heeft als doel literatuur onder de aandacht te brengen van een zo breed mogelijk publiek door het organiseren van activiteiten. Eén van die activiteiten is een jaarlijkse lezing in de Kinderboekenweek voor de kinderen van Larense basisscholen. Op deze manier komen alle kinderen, ook kinderen die zelden of nooit in een bibliotheek of boekwinkel komen, in aanraking met literatuur en auteurs. Zo ontdekken zij hoe leuk lezen kan zijn.

Arend van Dam is een fantastische verhalenverteller. In Lang geleden vertelt hij over de geschiedenis van Nederland, Een hele kunst bevat verhalen over Nederlandse kunstenaars en Het verhaal vertelt... gaat over de kunst van het vertellen. Dit zijn nog maar drie voorbeelden van alle boeken die Arend van Dam geschreven heeft. Je kunt het zo gek niet bedenken of hij heeft er een boek over geschreven.

Met zijn aanstekelijke enthousiasme zal Arend van Dam deze Kinderboekenweek de klassen vertellen over zijn werk. We zijn er trots op dat hij bij ons langskomt!

 

 

Voor deze lezing zijn geen kaarten verkrijgbaar, ze wordt door de Stichting aangeboden aan de basisscholen en u kunt zich er dus niet voor aanmelden.

pro-mbooks2 : libris