Kinderboekenweek - Janneke Schotveld en Annet Schaap

woensdag 4 oktober 2017 14:30
Kinderboekenweek - Janneke Schotveld en Annet Schaap

We starten deze Kinderboekenweek met een enorme knaller! Het is ons namelijk gelukt om de auteur en de illustrator van het Kinderboekenweekgeschenk te strikken. Jawel!

Janneke Schotveld en Annet Schaap komen op woensdag 4 oktober naar de Larense Boekhandel!

 

Zij komen voorlezen, vertellen, een boekenquiz doen, tekenen, vragen beantwoorden en misschien ook wel zingen, maar dat laatste beloven ze niet. 
Terwijl Janneke voorleest uit het Kinderboekenweekgeschenk, Superjuffie en Botje, maakt Annet er ter plekke tekeningen bij!

Toegang is gratis, maar laat wel even weten of je komt. Dat kan in de winkel of stuur even een mailtje naar: [email protected] 

Kinderboekenweekgeschenk
Kattensoep is een verhaal over raadselachtige verdwijningen van katten van Janneke Schotveld met illustraties van Annet Schaap.

In Kattensoep logeert Boeli met zijn kat Obama bij zijn opa. Er is iets vreemds aan de hand in opa’s buurt: er verdwijnen katten. Samen met opa’s buurmeisje Lucy probeert Boeli het mysterie op te lossen.

Wie zit er achter de mysterieuze kattenverdwijningen? En nog belangrijker: wat gebeurt er met de katten? Als ook Boeli’s eigen kat Obama verdwijnt, begint de tijd wel erg te dringen…

Het Kinderboekenweekgeschenk krijg je cadeau bij aankoop van € 10,- aan Nederlandstalige kinderboeken. Zolang de voorraad strekt.

Kinderboekenweekgeschenk

pro-mbooks2 : libris