De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,99

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Op voorraad bij: Larense Boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Het leven van een puber is niet makkelijk. Vraag dat maar aan Adrian Mole! In zijn dagboek beschrijft hij hoe zijn ouders de hond dronken voeren, hoe de buurman wel heel vaak bij zijn moeder langsgaat, en dat hij zelf hopeloos verliefd is op zijn nieuwe klasgenootje Pandora. Adrian is ervan overtuigd dat hij een intellectueel is. Maar zijn anderen het daar wel mee eens? En kan iemand hem vertellen hoe je omgaat met pestkoppen, puistjes en een ontluikend libido?

‘De tranen liepen me af en toe over de wangen. En dat heb ik niet snel met een boek!’ - Grietje Braaksma, Boekhandel Broese
‘Voor mij beschrijft geen enkel boek deze tijd beter.’ - Alex Timmermans, Boekhandel Het Paard van Troje
'Ik drink deze Adrian Mole met grote gulzige slokken. Santé!' - Ilja Gort
'Opnieuw vertaald door columniste Sylvia Witteman. Een briljante keuze voor dit boek.’ - Leidsch Dagblad
'Wat fantastisch om dit boek weer te mogen lezen in een heerlijke nieuwe vertaling.’- Hebban
‘De vertaling van niemand minder dan Sylvia Witteman is perfect.' - Nouveau
ISBN
9789493189096
Vorm
Paperback
Uitgever
Condor
Druk
1e
Verschenen
03-06-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
288 pp.
Genre
Fictie 15+
Sue Townsend (1946-2014) schreef het verhaal van Adrian Mole als een BBC-hoorspel. Sue zou acht boeken over Adrian schrijven. Daarnaast werden er televisieseries, toneelstukken en zelfs een musical over hem gemaakt. In 2013 schreef Sue haar laatste boek, De vrouw die een jaar in bed ging liggen. Sylvia Witteman schrijft columns voor o.a. de Volkskrant en LINDA en heeft ook een aantal boeken op haar naam staan. In 2020 voorzag ze de Britse klassieker Adrian Mole van een sprankelende nieuwe vertaling.
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris