*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Voor onze kinderen

de eerste stappen als co-ouder

niet bekend Taal: Nederlands

Paperback

€ 9,99

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Voor onze kinderen

Paperback

€ 9,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

Daniël is in 2013 gescheiden. Kort nadat het hoge woord er uit was is hij gaan bloggen op de site nieuwestap.nl. Hij heeft daar een twee wekelijks blog over zijn leven als gescheiden man en alleenstaande vader met twee jonge kinderen. In de blogs komen herkenbare en minder herkenbare zaken voorbij tijdens zijn pad richting het co-ouderschap. Daniël is geen expert in scheidingszaken. Als ervaringsdeskundige vertelt hij welke problemen tot welke beslissingen geleid hebben. En doet hij uit de doeken wat het effect was van de genomen beslissingen.

Verwacht dus geen kant en klare oplossingen. Iedere scheiding is immers anders. En toch volgen verrassende en minder verrassende ontwikkelingen elkaar snel op.
Het boek is herkenbaar voor iedereen die met een scheiding te maken heeft. Het was een proces met vallen en opstaan. Hierbij hadden we wel een gezamenlijk centraal thema:

Onze kinderen staan op plaats 1.
ISBN
9789491996009
Vorm
Paperback
Uitgever
Spinam Media
Druk
1e
Verschenen
30-11-2014
Taal
Nederlands
Genre
Naslagwerken & Woordenboeken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris