De vier windstreken

ebook

In een onzekere en gevaarlijke tijd moet Elsa kiezen: vechten voor het land waar ze van houdt, of vertrekken

Kristin Hannah Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 12,99

De vier windstreken

ebook EPUB

€ 12,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Een indringend portret van een van Amerikas meest bepalende tijdperken: de Grote Depressie van de jaren dertig


Texas, 1934. Miljoenen mensen zitten zonder werk en langdurige droogte heeft het leven op de Great Plains stevig in zijn greep. Boeren vechten om hun land en hun inkomsten te behouden aangezien de oogsten schraal zijn, het water opdroogt en stofstormen hen dreigen te begraven. Een van de donkerste episodes van de -GroteDepressie, de periode van de Dust Bowl, is aangebroken.


In deze onzekere en gevaarlijke tijd moet Elsa Martinelli net als -zovelen een pijnlijke keuze maken: vechten voor het land waar ze vanhoudt of naar het westen trekken, naar Californië, het land van melken honing, op zoek naar een beter leven voor haar gezin.


De vier windstreken is zowel een indrukwekkend portret van Amerika en deAmerikaanse droom, gezien door de ogen van een moedige vrouw, alseen ode aan hoop, doorzettingsvermogen en de veerkracht van de menselijke geest.De vier windstreken in de pers


Zeer goed Een rijk, voldoening gevend boek over familiebanden, doorzettingsvermogen, en vriendschappen enstandvastigheid vanvrouwen. Booklist (starred review)


De kracht van Hannahs proza brengt de personages tot leven op een manier die je aan de paginas gekluisterd houdt. Je zult hun overwinningen vieren, rouwen om hun tragedies, en hun moed prijzen. Associated Press


Een episch verhaal over ontberingen en liefde... Groots en meeslepend.USA TodayISBN
9789402316902
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Boekerij
Druk
1e
Verschenen
07-07-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
372 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris