Lekker thuis van Alison Roman

Hét nieuwe culinaire fenomeen. Bekend van #thestew en #thecookie

Indrukwekkend lekker koken zonder fratsen – voor jezelf of elkaar. Alison Roman weet bij uitstek hoe het is om óf voor jezelf te koken óf voor een groep vrienden. Daar wil je niet de hele dag voor in de keuken staan en al helemaal niet langs zes verschillende winkels moeten. Bij Roman weet je: je komt een heel eind met de vertrouwde producten die je toch al in huis hebt.

Moederdagtip!

Lekker thuis

Alison Roman

€ 27,99
Thuis uit eten met Alison Roman 'Tussen de laatste Jamie Oliver, de nieuwste Ottolenghi en de ontelbare groentekookboeken door kan er natuurlijk maar één de grote favoriet zijn: het boek van de Amerikaanse Alison Roman.' Mara Grimm, Het Parool Op veler verzoek verschijnt dit voorjaar Lekker thuis (Dining in), het debuut van Alison Roman, de koningin van de thuiskeuken, in het Nederlands. Het kookboek waardoor zelfs New Yorkers thuis bleven om te koken. Alison Roman weet bij uitstek hoe het is om óf voor jezelf te koken óf voor een groep vrienden. Daar wil je niet de hele dag voor in de keuken staan en al helemaal niet langs zes verschillende winkels moeten. Bij Roman weet je: je komt een heel eind met de vertrouwde producten die je toch al in huis hebt. Met Roman in huis heb je geen restaurant meer nodig. Alison Roman is een fenomeen: culinair onderlegd, praktisch ingesteld In najaar 2020 verscheen haar boek Bijzonder simpel bij Spectrum Lifestyle 100% smaak Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.


   © Michael Graydon en Nikole Herriott

Moederdagtip!

Bijzonder simpel

Alison Roman

€ 24,99
Een van de beste kookboeken van het jaar- volgens The Guardian, The New York Times, Buzzfeed en Food Network Dat liefde door de maag gaat bewijst Alison Roman door harten te veroveren met haar simpele maar fenomenale recepten in Bijzonder simpel!De lezers van The New York Times kenden deze charmante en grappige culinaire koningin al langer maar zoals dat gaat met toprecepten, verspreiden ze zich razendsnel.Haar kikkererwtenstoofpot (door thuiskoks omgedoopt tot The Stew) en haar recept voor koekjes (The Cookie!) zijn wereldwijd omarmd. Ze werd het gezicht van het thuiskoken tijdens de corona-lockdown. Ook in Nederland en België kan Alison rekenen op veel prominente fans en aandacht. De opbouw van het boek is gebaseerd op de samenstelling van haar eigen maaltijden, wat zijzelf de vijf belangrijkste onderdelen vindt: snacks, salades, bijgerechten, hoofdgerechten en lekkere zoetigheden en de meeste recepten zijn geschikt van 4 tot 6 personen.Haar populariteit dankt ze aan haar geen gedoe-mentaliteit: 'Ik doe mijn uiterste best om mijn recepten te focussen op wat er in de voorraadkast ligt, en ze zo flexibel te maken dat je kunt wisselen van ingrediënt op basis van wat je toch al in huis hebt'• Bijzonder koken met alledaagse ingrediënten• Hét nieuwe culinaire fenomeen• Bekend van #thestew en #thecookie 'Alison Roman is de food writer van The New York Times én onze nieuwe culinaire crush' - KNACK ';De onweerstaanbare Alison Roman is niet bang voor een scheutje extra olijfolie, brengt de lol terug in de keuken en voelt als een culinaire vriendin.'- Monique van Loon, culinair schrijver 'Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.' Mascha Lammes, kookboekauteur 'Alison is fantastisch. Je wilt haar zijn.'- Jet van Nieuwkerk, presentatrice Wat eten we (Net5) 'Alison Roman leidt ons vrolijk door het beloofde land van home cooking.'- Samin Nosrat, auteur Zout, vet, zuur, hitte Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.
pro-mbookslibr2 : libris