De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 21,99

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 16-2-2021
Nog niet verschenen Beschikbaar vanaf 16-2-2021
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

De aasgieren zweven boven de republiek Nederland. Na een verpletterend warme zomer wordt het land voor het eerst in zijn geschiedenis getroffen door een orkaan. De gepensioneerde bibliothecaris Jákob Hemmelbahn is getuige van een lokale ramp waarbij tientallen mensen omkomen. Jákob wil de verhalen van de overlevenden optekenen, maar wordt daarbij gehinderd door een dreigende censor. Wegkijken en ontkennen is onder de nieuwe politieke orde tot kunst verheven. Jákob sjoemelt, komt in opstand en droomt van grootse daden.
KLIFI is een lyrische vertelling die zich afspeelt in een uitgesteld heden waar nuance ondergronds is gegaan en redelijkheid geschift tot haat. Maar bovenal is het een pleidooi voor naar elkaar luisteren, de kracht van verhalen, lastige vriendschappen en liefde.

ISBN
9789025470869
Vorm
Paperback
Uitgever
Atlas Contact
Druk
1e
Verschenen
16-02-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
208 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris