De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 9,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Ter hoogte van Abcoude
waren de wolken
donkerder dan de lucht
bij nacht…

Gaat de eerste strofe van het openingsgedicht door Perry Pierik. Een beeld doemt vervolgens op van een keurig aangeharkt landschap waar een onheilspellende, benauwende sfeer van uitgaat. Tijd voor straatrumoer dus in de lage landen.

Het tiende nummer van Bühne wil u verrassen met boeiende essays, korte verhalen en poëzie van 17 auteurs. Nieuw is de rubriek Kunst in beeld door kunsthistoricus Hans Sizoo, die in ieder nummer een kunstwerk in het centrum zal plaatsen. In dit nummer een werk van Jörg Remé. Een bijzonder interview ook in dit nummer met de beeldend kunstenaar Joost van Santen die dit jaar 90 is geworden. Jan de Rooy haalt herinneringen op aan diens zus, de dichteres/vertaalster en schrijfster Louise van Santen (Wiesje). Bühne is uitgegroeid tot een ideologievrij podium voor meer gevestigde, en beginnende auteurs, die in een kleurrijke afwisseling van zich laten horen. Gedichten in dit nummer van Rense Sinkgraven, Antoine Baars, Hans van Willigenburg en Marlène Hommes. Essays van Alfred Krans, Jacques Neeven en Annabel Junge. Een Selfie van Ilona Verhoeven, dit naast – of in aanvulling op - een kort verhaal. Frank Heine verzorgde de rubriek Locatie. De redactie wenst u veel leesplezier!

Prijs: € 9,95

ISBN
9789463385923
Vorm
Paperback
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
15-04-2019
Taal
Nederlands
Pagina's
144 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris