Studio 16 Neede

Een boek kopen in Neede? Dat kan!

Jammer genoeg verdween de boekhandel uit het straatbeeld van Neede. Maar gelukkig, een mooie samenwerking van een horeca-onderneemster en een stel boekengekken leidde tot een verrassend nieuw concept.

Bij Studio 16 moet je zijn om dat boek te kopen  

Een groep vrijwilligers sloeg de handen ineen en stak de armen uit de mouwen. Een grote kast in het restaurant werd omgetoverd in een heuse boekwinkel. Boekhandel Lovink in Lochem, ook bekend van ‘De wereld draait door, boek van de maand’ levert de boeken.

Romans, kookboeken, streekliteratuur, kinderboeken, toptien titels, naslagwerken, alles staat op de plank. Er staan 100 titels, voor elke lezer is er wat te vinden, en in verschillende prijsklasses. Elke week wordt de kast aangevuld met nieuwe titels.  

Wanneer en hoe kan ik een boek kopen?

  • Tijdens de openingsuren van Studio 16 kun je terecht voor een boek. Op dit moment zijn ivm Corona de openingstijden aangepast, zie website https://studiozestien.nl
  • Betaal aan de bar, met een een betaalpas. Contant is niet mogelijk
  • Het boek wordt netjes verpakt, het als cadeau verpakken kun je thuis doen
  • Alleen de boeken uit de kast zijn te koop, bestellingen moeten via de website https://www.libris.nl/lovink/winkels/

Maak jezelf of een ander blij met een boek uit Lovink's Boekenkast bij Studio 16!

Estrella van Liere opende aan de Oudestraat tegenover het Vlearmoesplein in het voorjaar van 2020 haar restaurant Studio 16. Een gezellige ambiance, een mooie kaart en prima bediening. 

 

pro-mbookslibr1 : libris