Week van het Luisterboek

Van 6 t/m 12 mei 2019 organiseert Hebban.nl weer de Week van het Luisterboek. Van 6 mei t/m 12 mei krijg je bij aankoop van een luisterboek download het Luistergeschenk De vuurtoren en andere verhalen (Hilde Vandermeeren) + Dolfje en Foeksia in het weerwolvenbos (Paul van Loon) cadeau.

"In het luisterboek De vuurtoren en andere verhalen vind je vier spannende korte verhalen van Hilde Vandermeeren: ‘De vuurtoren’, ‘In het vizier’, ‘Een vreemde in de nacht’ en ‘De verkeerde afslag’. ‘Een vreemde in de nacht’ en ‘De vuurtoren’ verschenen eerder in het prestigieuze Amerikaanse tijdschrift Ellery Queen’s Mystery Magazine, waarna ‘De vuurtoren’ werd genomineerd voor de Derringer Award voor beste korte verhaal 2017."

"Over het luisterboek Dolfje en Foeksia in het weerwolvenbos: Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Daar leert hij Foeksia kennen, een grappig miniheksje. Maar daar is ook juf Minuul, die denkt dat Dolfje een lekker sappig moeraskonijn is. Help! Het is maar goed dat Foeksia kan toveren. Ook al moet ze het nog een beetje leren… Een weerwolfje en een miniheks…

Het Luistergeschenk wordt door de boekhandel als download cadeau gedaan. Het Luistergeschenk wordt automatisch toegevoegd zodra je een Luisterboek download toevoegt aan je winkelmandje. 

Winnaar Hebban Luisterboek Award 2019

Johan Fretz is winnaar in de categorie ‘luisterboeken voor volwassenen’. Acteur Frank Lammers is de beste voorlezer in de categorie ‘luisterboeken voor kinderen’.

10 mei 2019 - Juryvoorzitter Henkjan Smits maakte zojuist in het programma De MAX! op NPO Radio 5 de winnaars bekend van de Hebban Luisterboek Award 2019. Johan Fretz is winnaar in de categorie ‘luisterboeken voor volwassenen’. Hij ontving de prijs voor het voorlezen van zijn eigen roman Onder de paramariboom . Acteur Frank Lammers is de beste voorlezer in de categorie ‘luisterboeken voor kinderen’. Hij wint de award voor het voorlezen van De familie R.I.P. , geschreven door de populaire kinderboekenschrijver Paul van Loon.

Luisterboeken worden door steeds meer mensen ontdekt als ideale manier om te ontspannen en toch te lezen. De ene persoon wil graag de reistijd aangenaam doorbrengen in auto of trein, de ander luistert graag tijdens sporten of in bed. Veel mensen vinden luisteren een toegevoegde waarde en weten de stem te waarderen. En er zijn natuurlijk ook blinden en slechtzienden voor wie het luisterboek de enige manier is om te lezen.

Bij Libris.nl kunt u nu ook terecht voor luisterboeken downloads en een Libris.nl Luisterboeken-app. Deze app maakt het downloaden en afspelen van uw aankopen bij Libris.nl heel eenvoudig.

pro-mbooks3 : libris