De bijbel van de Nederlandse keuken

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

Janneke Vreugdenhil Taal: Nederlands

Gebonden

€ 33,99

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
De bijbel van de Nederlandse keuken

Gebonden

€ 33,99

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Op voorraad bij: Boekhandel Maashorst

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
ISBN
9789048847341
Vorm
Gebonden
Uitgever
Carrera
Druk
1e
Verschenen
12-10-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
496 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris