*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Een lichte koude huivering

Een lichte koude huivering

luisterboek
Karin Slaughter Serie: Sara Linton | Taal: Nederlands

Luisterboek MP3

€ 14,95

Een lichte koude huivering

Luisterboek MP3

€ 14,95

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

In deze ijzingwekkende spannende thriller draait Karin Slaughter de lezer tot op de laatste bladzijde een rad voor ogen. Een lichte koude huivering is opnieuw een page-turner van de beste soort.

Op de campus van een universiteit vinden in een week tijd enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. Terwijl kinderarts en lijkschouwer Sara Linton het eerste lichaam onderzoekt, wordt haar hoogzwangere zus Tessa door een onbekende aangevallen. Sara's ex-man Jeffrey Tolliver leidt het onderzoek. Hun samenwerking brengt de nodige spanningen teweeg. Ook oud-rechercheur Lena Adams is bij de zaak betrokken. Sinds haar ontslag bij de politie werkt ze als bewaker op de campus. Boos en gekwetst verricht Lena haar eigen speurwerk en begeeft zich daarbij op gevaarlijk terrein.

Een lichte koude huivering is het derde deel van de internationaal zeer succesvolle Sara Linton-reeks. Karin Slaughter schrijft met ongekende vaart en combineert meedogenloze spanning met personages van vlees en bloed.
ISBN
9789462531987
Vorm
Luisterboek MP3
Uitgever
Rubinstein Audio
Verschenen
28-02-2016
Taal
Nederlands
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris