Ebooks

Ebook van de Week

Van € 13,99 voor € 4,99
Actieperiode: 5 t/m 11 maart 2021

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

'De stotteraar' van Charles Lewinsky koop je t/m 14 maart van €16,99 voor €11,99

De stotteraar

Charles Lewinsky

€ 11,99
'De bijbel meets Schopenhauer in dit onweerstaanbaar grappige en intelligente boek over de macht van woorden' De Volkskrant Omdat hij al sinds zijn vroegste jeugd ernstig stottert, heeft Johannes Hosea Stärckle in de loop van zijn leven geleerd volledig op de macht van het geschreven woord te vertrouwen. Al voor verliefde klasgenoten schrijft hij liefdesbrieven, niet vrijwillig, maar om niet steeds gepest of in elkaar geslagen te worden. De Bijbel kent hij uit zijn hoofd en zijn epistels zijn kwistig doorspekt met Bijbelse citaten. Zonder enige scrupules zet hij zijn schrijftalent in als noodweer en om zijn carrière vooruit te helpen. Een geval van bedrog hij noemt het liever een ongelukkige onzorgvuldigheid brengt hem in de gevangenis. Met brieven, bekentenissen en verzonnen verhalen probeert hij daar de mensen voor zich te winnen die over zijn lot kunnen beslissen: de gevangenispastoor, de drugsbaas, en de uitgever. Het schrijfplezier spat er vanaf in De stotteraar: een roman over de macht van woorden, filosofisch en speels tegelijk.

top 30 business contact 50% korting

Bekijk alle ebooks

De actie loopt t/m 31 maart. De korting is al in de getoonde prijs verwerkt

Voor de lezers van de populaire serie Bridgerton: ebooks met 50% korting

Bekijk alle ebooks

deze actie is geldig t/m 31 maart (korting is al verwerkt in de getoonde prijs)

Een mooi en divers aanbod ebooks koop je t/m 31 maart met 50% korting

Bekijk alle ebooks

Deze actie loopt t/m 31 maart (korting is al vewerkt in de getoonde prijs)

Ebookalarm! van 10,99 naar 2,99 (4 maart t/m 10 maart)

Hier

Joke van Leeuwen

€ 2,99
Hier is het huis aan de grens waar Stamvader woont. Van generatie op generatie lijkt het leven in het naburige dorp onveranderlijk, de mensen vieren er jaarlijks hun feesten. Stamvader is van elders gekomen om de grens te bewaken, en voert alles volgens de regels uit. Vreemdelingen zijn niet welkom, smokkelen is verboden, wantrouwen is zijn werk. Wanneer hij hulpbehoevend wordt, volgt zijn zoon Bardo hem op en zorgt diens vrouw Mara voor haar eigenwijze schoonvader, terwijl ze op betere tijden blijft hopen. Licht en warmte komen van Kleine, hun dochtertje, dat de barrières leert kennen, maar speels en onbevooroordeeld tussen iedereen door vlindert. Waarom trekken mensen grenzen? Wie meent bij welke kant te horen?

Introductieprijs! 'Geiger' is het nieuwe boek van Gustav Skördeman. T/m 25 maart koop je het ebook van €11,99 voor €6,99

Geiger

Gustaf Skördeman

€ 6,99
Een spectaculaire nieuwe stem uit Scandinavië

Icon -klantenserviceHeeft u een vraag aan onze klantenservice ebooks en ereaders? Kijk eerst bij de meestgestelde vragen of mail naar [email protected] Onze ebook-expert helpt u graag! 

pro-mbookslibr3 : libris