De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 14,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

In januari 1995 stijgt het water in de rivieren in Nederland naar extreme hoogte als gevolg van hevige regenval in Nederland, België en Duitsland en smeltende sneeuw in Oostenrijk. Het water stijgt zo hoog dat de dijken langs de rivieren dreigen te bezwijken. Liefst 250.000 mensen moeten eind januari 1995 verplicht hun huizen verlaten omdat het te gevaarlijk wordt om te blijven. Ook de stad Zaltbommel in de Bommelerwaard wordt geëvacueerd. Joost en Fred, die allebei in Zaltbommel wonen, willen blijven en dat lukt ze. Ze maken van dichtbij mee hoe mensen vluchten voor het water en wat er gebeurt in het verlaten gebied. Houden de dijken het, wiens schuld is het dat de dijken dreigen te bezwijken, is echt iedereen vertrokken, kan iedereen wel ergens terecht en houdt men zich aan de aanwijzingen van de autoriteiten? En dé grote vraag: wanneer is het weer veilig genoeg, zodat iedereen terug naar huis kan gaan?
ISBN
9789081931977
Vorm
Paperback
Uitgever
Foxy Design
Druk
1e
Verschenen
15-01-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
142 pp.
Genre
Fictie 10+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris