De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,50

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1 a 2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

In Dierengebeden en buiten­gebieden vervagen de gren­zen tussen leven en techno­logie, tussen mens en dier en tussen virtuele en fysieke werelden. De bundel onder­zoekt op die manier een hele reeks ecologische, morele, politieke en persoonlijke microcatastrofes. Iedere ramp draagt potentieel een nieuwe wereld in zich. Dierengebeden en buitenge­bieden probeert dit potenti­eel te localiseren. De tekst is beeldend en ritmisch en zit vol met liefde en geweld. In Dierengebeden en buitengebieden laat Jeroen van Rooij zien dat hij niet van diamant is en ook niet van zand.
ISBN
9789079202706
Vorm
Paperback
Uitgever
Epo, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
09-11-2020
Taal
Nederlands
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris