De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 10,00

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1 a 2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Hoe wil jij herinnerd worden? Wil komt niet ter sprake. Mijn specifieke gedragingen en eigenschappen samen met mijn generieke kenmerken (dat zijn er veel meer) blijven voor altijd functioneren in de eindeloze dataset die onze markten voedt en het consumentenverlangen aanstuurt. Al het andere is apocrief. Het gesprek vormt samen met Dierengebeden en buitengebieden een soort tweeluik. In Het gesprek beantwoordt Jeroen van Rooij in veertig dagen de veertig vragen uit de ‘gesprekskaarten’ van de Evangelische Omroep. Deze kaarten, met vragen als ‘Wat is ware liefde?’ of ‘Wie is een engel voor jou?’, waren in het voorjaar van 2020 gratis te bestellen bij de EO. Door de vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden, wilde van Rooij een actuele tekst schrijven die uitgesproken, helder en open is.
ISBN
9789079202805
Vorm
Paperback
Uitgever
Epo, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
10-11-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
24 pp.
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris