De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 24,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Toen de auteur zichzelf niet meer herkende was daar gelukkig Ventje. Altijd positief en met veel veerkracht. Hierdoor vond zij zichzelf terug, omdat Ventje vond dat zij op moest schrijven wat ze eigenlijk diep van binnen al wist: Jij bent bijzonder. Neem dit boekje met je mee, en sla een bladzijde op, want wat erin zit haal je eruit.
ISBN
9789402138238
Vorm
Gebonden
Uitgever
Brave New Books
Druk
3e
Verschenen
04-12-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
101 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris