De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 40,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1 a 2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Online marketing is niet meer weg te denken uit het marketingvak. Voor elke onderneming kan online marketing een belangrijke rol spelen in het bereiken en behouden van klanten. De afgelopen jaren is online marketing geëvolueerd tot een volwassen vakgebied dat voortdurend in beweging is. Er ontstaan steeds nieuwe trends en aanvullende mogelijkheden om de relatie met de klant aan te gaan en te verdiepen. Online marketing, de essentie beschrijft de kern van online marketing en de belangrijkste onderdelen van een online marketingaanpak. Het uitgangspunt van dit boek is het geven van een praktische uitleg van de theorie met veel praktijkvoorbeelden en video's ter ondersteuning. Dit boek is opgebouwd uit vijf delen die op logische wijze de verschillende onderdelen van het online marketingvak behandelen. Elk hoofdstuk bevat cases en beeldmateriaal die de theorie verduidelijken. Naast de trends en ontwikkelingen komen onder andere de klantreis, de online marketingstrategie en de verschillende online marketingmiddelen zoals display advertising, affiliate marketing, mobile marketing en conversieoptimalisatie aan bod. Tot slot is er aandacht voor het belang van techniek en projectmanagement en wordt de student geholpen alle elementen om te zetten naar een concreet actieplan. Online marketing, de essentie is uitermate geschikt voor studenten die behoefte hebben aan een praktisch toepasbaar en uitgebreid online marketingboek, maar het is ook bedoeld om marketeers en ondernemers een body of knowledge te geven in dit snel veranderende vakgebied. Dit boek biedt een gestructureerde, praktische kennismaking met het vak en de vele kansen die het biedt. Nino Adamo is parttime werkzaam bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen als docent (Online) Marketing en is examinator bij het NIMA. Daarnaast is hij mede-eigenaar van een aantal online initiatieven (www.zoekdierenarts.nl en www.thuisvaccinatie.nl). Geert Buskes is eigenaar van digital marketingbureau Effecty.nl dat kleine en grote organisaties op een resultaat- en klantgerichte wijze ondersteunt bij digitale marketingvraagstukken. Daarnaast is hij met enige regelmaat docent en gastspreker bij diverse opleidingsinstituten en multinationals. MyLab Nederlandstalig In MyLab Nederlandstalig hebben studenten en docenten de vrije beschikking over een uitgebreide hoeveelheid aanvullend en ondersteunend materiaal: * eText 2.0 * Toetsvragen * Begrippentrainer * Figuren en tabellen * Cases * Links
ISBN
9789043035101
Vorm
Paperback
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
Druk
1e
Verschenen
01-09-2017
Taal
Nederlands
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris