Onderkoeld & Winternacht - set 2 delen

Arnaldur Indridason Taal: Nederlands

Paperback

€ 15,00

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Onderkoeld & Winternacht - set 2 delen

Paperback

€ 15,00

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

ONDERKOELD

In Þingvellir, dat in een ver verleden een pleisterplaats van vikingen was, wordt een vrouw dood aangetroffen in haar zomerhuis. Alles wijst erop dat ze zelf een einde aan haar leven heeft gemaakt. Als inspecteur Erlendur een opname in handen krijgt van een geheimzinnige séance waarbij deze vrouw kort voor haar overlijden aanwezig was, besluit hij uit te zoeken waarom ze zelfmoord pleegde.
Onderkoeld is een rasechte Indridason met Erlendur in de hoofdrol. De inspecteur wordt tijdens zijn zoektocht steeds opnieuw herinnerd aan de verdwijning van zijn eigen broer – en gaat de confrontatie met het verleden eindelijk aan.WINTERNACHT

Op een ijzige januaridag wordt het lichaam van een kind gevonden in de tuin van een appartementencomplex in Reykjavík: een donker jongetje ligt dood in de bebloede sneeuw. Als Erlendur, Elínborg en Sigurdur Óli in barre weersomstandigheden met hun onderzoek beginnen, vermoeden zij dat de dader uit racistische motieven handelde. Wat zij tijdens hun zoektocht aan het licht brengen, geeft een onthutsend beeld van een gesloten samenleving.
ISBN
9789021407135
Vorm
Paperback
Uitgever
Q
Druk
1e
Verschenen
04-07-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
552 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris