*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Tinseltown

Judith Visser Taal: Nederlands

AVM

€ 14,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Judith Visser: luisterboek Tinseltown

Najaar 2007 verscheen al weer de tweede roman van de opvallende, jonge schrijfster Judith Visser. Met haar eerste roman kwam ze op spectaculaire wijze de Nederlandse literatuur binnen, met haar tweede vestigde ze definitief haar naam als schrijfster. Ook de kritieken die verschenen benadrukken dat Judith Visser een blijvertje is in de literaire wereld.

Tinseltown gaat over de wereld van schijn en speelt voor een belangrijke gedeelte in Hollywood. Het is, ook volgens de recensies, een roman die je in één ruk uitleest, zo spannend beschrijft Visser de wonderlijk over elkaar buitelende gebeurtenissen. De lezer volgt de hoofdpersoon tijdens een enerverende speurtocht naar haar verdwenen vriendin. Die tocht voert langs rock-clubs, travestieten, gossipjournalisten en would-be-actrices. Kortom: langs al die vreemde plekken en mensen die Hollywood zo onwezenlijk maken.

De bezwerende stem van Judith Visser maakt dit luisterboek tot een extra spannende belevenis.
ISBN
9789054521815
Vorm
AVM
Uitgever
Meulenhoff Boekerij B.V.
Druk
1e
Verschenen
01-07-2008
Taal
Nederlands
Genre
Mediadragers
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris