Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Pony | R.J. Palacio | 9789045127293 € 18,99
Rateiland | Jo Nesbo | 9789403138411 € 23,99

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 12 t/m 18 aug

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Nieuw in de boekhandel!

De 6:20 man

David Baldacci

€ 24,99
Voormalig Army Ranger Travis Devine werkt als financieel analist op Wall Street. Zes dagen per week neemt hij de trein van 6:20 om naar New York te forenzen. Wanneer op een dag een van zijn collega’s wordt vermoord, wordt Travis aangemerkt als verdachte. Tegelijkertijd wordt hij door Homeland Security onder druk gezet om zijn baas, multimiljonair Bradley Cowl, te bespioneren. Weigeren is geen optie, want de geheime dienst dreigt de duistere reden naar buiten te brengen waarom Travis het leger heeft moeten verlaten. Langzaam maar zeker komt Travis erachter dat de financiële wereld waarin hij verstrikt is geraakt, net zo dodelijk is als de oorlogen waarin hij als Ranger vocht. En veel verraderlijker…

Boekennieuws

Auteur Remco Campert (92) overleden

4-7-2022 De schrijver en dichter Remco Campert is op 92-jarige leeftijd overleden. Hij overleed afgelopen nacht in zijn woonplaats..

Longlist Libris Geschiedenis Prijs 2022 bekendgemaakt

2-7-2022 De longlist met tien kanshebbers voor de Libris Geschiedenis Prijs 2022 is 2 juli bekendgemaakt in dagblad Trouw Uit een lijst van..

Zilveren Griffels en Penselen 2022 uitgereikt

22-6-2022 De prijzen voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar zijn vandaag uitgereikt tijdens een feestelijke boottocht met de..
Lees verder

Onze tips

Tip van Ruud

Het eiland

Adrian McKinty

€ 20,99
Je hebt goed, best en super. Dit boek is super. Wat een spanning zit er in dit boek. Adrian McKinty houdt je in de greep van angst en overleven. Wat een avontuur moest worden, werd een nachtmerrie. Eentje waarvan je ook denkt dit kan je zomaar ook in het echte leven overkomen. Je gaat ergens heen waarvan je denkt dat het goed is, maar als er dan wat gebeurt loopt het gigantisch uit de hand.
Voor de fans van Karin Slaughter.

Veel leesplezier 

Ruud

Tip van Mieke

Twitch en de vlucht van de ijsvogel

M.G. Leonard

€ 16,99

 

Twitch heeft een passie voor vogels kijken. Hij heeft drie kippen als huisdier, vier duiven én zwaluwen die in zijn slaapkamer wonen. Op de eerste dag van de zomervakantie komt hij aan bij zijn geheime schuilplaats en ziet hij overal politie: een veroordeelde overvaller is uit de gevangenis ontsnapt en verstopt zich in het Avesbos. Kan Twitch zijn talenten voor vogelspotten gebruiken om jacht te maken op de gevaarlijke gevangene en de ontbrekende buit te vinden?

Kinderboekenweek 2022

Kinderboekenweek 2022 staat voor de deur.

De Kinderboekenweek staat dit jaar in het thema van gi-ga-groen! De startdatum is 5 oktober en we vieren tot 16 oktober feest.  

 

Woonaccessoires

Spellen

Speelgoed

Muurcirkels

      

Boekaanbiedingen

 

pro-mbooks2 : libris