Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Shy | Max Porter | 9789403110325 € 21,99
Ik ben | Sam Bettens | 9789493248878 € 21,99
Lessen | Ian McEwan | 9789463361606 € 27,50

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 24 t/m 30 maart

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Deel 2 van de Waldfriede-serie

Lichtpunt

Corina Bomann

€ 22,99
Via het leven en de liefdes van het personeel van het Waldfriede-ziekenhuis komt dertig jaar Berlijnse geschiedenis tot levenBerlijn, 1929. Als het Waldfriede-ziekenhuis eindelijk naam heeft gemaakt dreigt de toekomst er radicaal anders uit te gaan zien. Nu een nieuwe golf van werkloosheid en armoede plaatsvindt vallen mensen makkelijk voor de beloftes van de nationaalsocialisten. Directeur Louis Conradi voelt de veranderingen aan en houdt de sympathie voor de partij angstvallig in de gaten. De constante zorgen eisen hun tol: Conradi’s gezondheid gaat hard achteruit, maar hij moet zich sterk houden voor zijn patiënten en zijn personeel. En dus houdt hij zijn kwalen geheim, zelfs voor Hanna.De komst van de jonge verpleegster Lilly Wegner is een frisse wind door het ziekenhuis, zeker als er iets moois opbloeit tussen haar en dokter Rudolph Kirsch. Maar hun liefde wordt al snel overschaduwd door angst: Kirsch is Joods. Als de Rassenwetten worden ingevoerd en alle Joodse werknemers worden ontslagen staan Lilly en Rudolph voor een onmogelijke keuze. Waar kunnen ze heen nu het net zich steeds dichter sluit?In de pers‘Ideaal recept voor een bestseller.’ NRC‘Genieten en dan met smart wachten op het volgende deel.’ De Telegraaf‘Dat ze pageturners kan schrijven heeft Corina Bomann ruimschoots bewezen.’ Nederlands Dagblad

Boekennieuws

Shortlist Hebban Thrillerprijs 2023 bekend

16-3-2023 De genomineerden voor de Hebban Thrillerprijs 2023 zijn bekend. De volgende titels maken kans op de prijs: Het verkeerde meisje..

Gouden Boeken voor Rutger Vink en Thomas van Grinsven

16-3-2023 YouTubers Rutger Vink en Thomas van Grinsven ontvingen maar liefst twee Gouden Boeken. Van zowel De magische halsband als De..

Shortlist Libris Literatuur Prijs 2023 bekendgemaakt

6-3-2023 De beste zes Nederlandstalige romans van het afgelopen jaar die meedingen naar de Libris Literatuur Prijs 2023 zijn vandaag door..
Lees verder

Onze tips

Tip van Ruud

De logé

Heather Gudenkauf

€ 19,99
Een ijzingwekkend boek waar je haren recht overeind gaan staan. Drie verhalen, die allen zo boeiend zijn, die samen komen en tot een zeer spannend slot komen.

Veel leesplezier 

Ruud

De wilde waard

De Wilde Waard dvd

Stijn Philips

€ 10,00

Waan je tussen het wondermooie wild van de Alblasserwaard. De Alblasserwaard ligt in het zuiden van de provincies Utrecht en Zuid-Holland, bestaat uit een deel van het Groene Hart en bevindt zich grofweg tussen de rivieren Merwede en Lek. Het is voor een groot deel landbouwgebied, waar genoeg te beleven valt. Verteller Menno Bentveld: “Op het eerste gezicht lijken deze Hollandse polders niet zo wild, maar vergis je niet.”

Boekenweek 2023

 

11 t/m 20 maart 2023

Er is een boek voor iedereen

De Boekenweek is hét leesfeest van ons allemaal. Iedereen die ook maar een beetje van lezen houdt gaat in maart een dagje uit in de boekwinkel. Koop je voor € 15 aan boeken, dan krijg je het Boekenweekgeschenk van Lize Spit cadeau. Voor een klein prijsje neem je ook het Boekenweekessay van Raoul de Jong mee, een actuele kijk op het jaarlijks wisselende thema van de Boekenweek.

                                                         

 

Woonaccessoires

Spellen

Speelgoed

Muurcirkels

      

pro-mbooks2 : libris