De vis in de fles

Thomas Olde Heuvelt Taal: Nederlands

Paperback

€ 6,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Op een dag draait de zwaartekracht op aarde zich ineens om. Onder is boven en boven is onder. Iedereen die zich niet op een of andere manier kan vasthouden, verdwijnt schreeuwend de ruimte in. Een aantal gelukkigen weet zich aan de aarde vast te klampen. Tobi is een van hen. Op het moment dat het leven op aarde letterlijk op zijn kop kwam te staan, lag hij te huilen op de bank met een kussen op zijn gezicht omdat zijn lief hem had verlaten. Gewapend met zijn goudvis - die hij zo lang in een fles met water bewaart - begint hij aan de gevaarlijke tocht om zijn geliefde terug te vinden. Het wordt een avontuur met verrassende wendingen...

Met ´De vis in de fles´ won Thomas Olde Heuvelt de Paul Harland Prijs 2012 voor het beste Nederlandstalige genreverhaal. Het toont zijn talent voor het vertellen van verhalen die zelden doen wat de lezer verwacht en vol zitten met verrassende wendingen en onverwachte inzichten.
ISBN
9789462321250
Vorm
Paperback
Uitgever
Duuren Media, Van
Druk
1e
Verschenen
06-12-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
173 pp.
Genre
Fantasy
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris