Tolino app en webreader

Tolino webreader

Lezen via de internetbrowser van je pc, laptop, tablet of smartphone

Met de tolino webreader kun je je gekochte ebooks en eigen inhoud, zoals EPUB-, PDF- en txt-bestanden, lezen via de internetbrowser van je computer of tablet. Zo kun je makkelijk online lezen zonder software te hoeven installeren. Ook kun je hier eigen ebooks rechtstreeks naar de Cloud uploaden voor gebruik via de tolino webreader, app en/of ereader. Via de webreader kun je al jouw ebooks in de tolino cloud en je leesapparaten beheren.

 

 

Afbeelding van tolino webreader verschillende apparaten

Tolino app

Ook offline lezen met tolino: altijd en overal toegang tot je ebooks

Met de gratis tolino app lees je de mooiste verhalen eenvoudig en snel op je smartphone of tablet! Dankzij de geïntegreerde webshop van de Libris en Blz. boekhandels, komen je gekochte ebooks direct in de tolino app terecht.

Maak gebruik van speciale acties en ontdek nieuwe ebooks dankzij het gratis leesexemplaar. Ook kun je makkelijk switchen tussen lezen via de tolino app, webreader en/of ereader. De tolino app is beschikbaar in het Nederlands voor de App Store en de Google Play Store. Zoek de tolino app in de App Store of Google Play Store en download de app op je smartphone of tablet. Vervolgens log je in met je Libris account bij de tolino app.

 

Download de tolino App in de App Store  

Afbeelding van de tolino app op een mobiele telefoon

Hostname: pro-mbooks3