*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Patisserie!

Patisserie!

210 recepten 3200 foto's het ultieme handboek

Christophe Felder Taal: Nederlands

Gebonden

€ 39,99

€ 29,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
Prijsvoordeel *
*
Tijdelijk in prijs verlaagd t/m 31 december 2021 van €39,99 naar €29,99

Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent.

Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in patisserie.

macarons - bonbons - crèmes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches - viennoiseries - lekkernijen - adventkoekjes

Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de gâteaux (2004), Glaces et Desserts glacés (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Spéculoos (2010) - en de waardevolle serie Leçons de pâtisserie (2005-2009) in negen delen.

'Het plezier dat goede patisserie verschaft, is eeuwigdurend.' - Christophe Felder

ISBN
9789048313662
Vorm
Gebonden
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Druk
5e
Verschenen
26-09-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
800 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris