Kookbijbels

De kookbijbels van Carrera Culinair zijn inmiddels een begrip in de wereld van de thuiskok. Met handige how-to's, veel recepten en auteurs met ieder hun eigen specialisme. In totaal zijn er 13 kookbijbels en dit aantal groeit nog steeds. Tijdens deze zomerse temperaturen lichten we de BBQBijbel, SaladeBijbel en de Pastabijbel uit met bij elke kookbijbel twee recepten (in de pdf staat nog een tweede pagina) en een how-to filmpje met duidelijke uitleg hoe je iets maakt.

Pastabijbel van Roberta Pagnier en Lotje Deelman

Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.

Van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite

Pastabijbel

Roberta Pagnier ; Lotje Deelman

€ 33,99

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello.

BBQBijbel van Julius Jaspers

BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber

Van asperges tot zwezerik

BBQBijbel

Julius Jaspers

€ 33,99

Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.

pro-mbooks3 : libris