Geschiedenis Festival

Het Geschiedenis Festival is een veelzijdig evenement die de echte geschiedenisliefhebber niet mag missen. Verwacht een historische dag waar prominente historici u via lezingen, debatten en interviews meevoeren naar het verleden.

Maar het Geschiedenis Festival is meer. Naast lezingen over allerlei historische thema’s, is er aandacht voor muziek, kunst, theater en film. Met interessante sprekers uit binnen- en buitenland die hun opwachting maken.

Libris is hoofdsponsor van het festival

Historische boeken zitten in het DNA van de Libris en Blz.-boekhandels en daarom zijn we blij dat we de hoofdsponsor mogen zijn van het Geschiedenis Festival.

Het Geschiedenis Festival is een initaitief van het Historisch Nieuwsblad, een partner waar we vaker mee samenwerken, waaronder ook voor de Libris Geschiedenis Prijs. Waar mogelijk slaan we de handen in een om aandacht te genereren voor de historische literatuur.

Tijdens het festival is een Libris-boekhandel aanwezig om de boeken van de aanwezige sprekers en podiumgasten te verkopen. In veel gevallen kunt u deze boeken ook laten signeren.

Wilt u op de hoogte blijven van het Geschiedenis Festival? Houdt deze pagina dan goed in de gaten. Of kijk op www.historischnieuwsblad.nl/geschiedenisfestival

Opening Geschiedenis Festival 2023

Hostname: pro-mbooks2