Het goede leven Van de bestsellerauteur van Gouden Jaren Uw foto in het goede leven? Wij zijn op zoek naar schitterende foto's uit de tijd van toen?

Deel uw herinneringen in Het goede leven!

Voor de gepubliceerde foto's ontvangt u een verrassingspakket en een uitnodiging voor de boekpresentatie.

  1. Ga op zoek naar uw allermooiste foto’s in oude dozen op zolder of uw (digitale) fotoalbums. Denk aan foto’s van ongegeneerd rokende mensen, de eerste pickup of hele gezinnen op één bromfiets, maar ook foto’s van zondagse uitjes, tot het huishouden veroordeelde moeders, gedweeë kinderen, zelfgemaakte kleren, verdwenen buurtwinkels, spaarpotten en andere situaties uit het leven in de jaren 1950-1975.

  2. De foto’s moeten van goede kwaliteit zijn (dus niet wazig).

  3. Scan ze in of maak er een foto van met uw mobiele telefoon. U kunt maximaal 10 foto’s insturen. Mail de foto’s, onder vermelding van het jaartal en een korte toelichting, uiterlijk 1 mei 2018 naar: [email protected].

  4. Mocht uw foto worden geselecteerd voor het boek dan hoort u dit uiterlijk 1 augustus 2018*. U krijgt van ons dan een verrassingspakket toegestuurd met onder andere een exemplaar van het boek en een uitnodiging voor de feestelijke boekpresentatie.

*Atlas Contact zal uw contactgegevens nooit aan derden verstrekken. Door foto’s in te sturen, geeft u de auteur en uitgeverij toestemming om het door u ingestuurde beeldmateriaal voor onbepaalde tijd te gebruiken in het boek en e-boek, voor promotiedoeleinden en in een mogelijk vervolgboek. Ook verklaart u te beschikken over de rechten op het materiaal. Volledige voorwaarden staan vermeld op http://www.atlascontact.nl/hetgoedeleven

Over Het goede leven

Annegreet van Bergen, auteur van de bestseller Gouden jaren, is bezig met een nieuw boek Het goede leven: over de ongekende naoorlogse groei die ons leven op alle fronten heeft veranderd. Dankzij bromfiets en auto ging de wereld langzaam open, en via radio en pickup kwam ‘tienermuziek uit Amerika’ de huiskamer binnen. Vóór de huidige overvloed speelden kinderen bijna altijd zonder speelgoed en moesten verloofde stellen jaren sparen voor hun uitzet. Zonder de kennis en kunde van nu werden tuberculosepatiënten lange tijd verbannen naar sanatoria en stonden kamers blauw van de rook.
Hierover en over nog veel meer gaat Het goede leven.

pro-mbooks3 : libris