De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 17,99

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 2-2-2021
Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

‘Herkenbaar, doordacht en meeslepend. Mercers verhalen zijn uniek en verslavend.’ Kathryn Taussig, redacteur Hachette UK

Je leven is niet perfect, maar je bent gelukkig. Je man is je trouw en hij is een goede vader. Je dochter doet je hart sneller kloppen. Maar dan wordt alles anders. Jullie gaan uit elkaar. Ineens is er geen ruimte meer voor jou en moet je vechten voor het recht om je dochter te zien.

Na een ingewikkelde relatiebreuk krijgt Rachels ex de voogdij over hun dochter Becca. Het gewone leven in hun oude huis gaat door: er wordt samen gegeten, sokken raken kwijt in de was en Becca groeit op. Maar Rachel maakt er geen deel meer van uit. Zij mag Becca nog maar eens in de twee weken zien. Terwijl Rachel er alles aan doet om haar band met haar dochter te verstevigen en het meeste uit hun momenten samen te halen, ziet ze als een berg op tegen de feestdagen. De uitnodiging om Kerstmis met andere moeders door te brengen, komt als geroepen. Door haar nieuw verworven vriendinnen leert Rachel weer plezier te hebben in het leven en ontdekt ze een andere kant van zichzelf. En wie weet brengt het haar zelfs dichter bij Becca.

Niet zonder jou is een hartveroverende familieroman vol onvergetelijke personages die je in één ruk uitleest.


De pers over Niet zonder jou

‘Trek voldoende tijd uit om dit boek te lezen, want als je eenmaal begint, wil je niet meer stoppen. Als je houdt van boeken die je aan het denken zetten, is dit het ideale boek!’ Shelley’s Book Nook

‘Ik ben volkomen verslaafd aan dit boek. Het is zo goed geschreven, de personages zijn herkenbaar en realistisch en de plot laat je niet meer los. Ten zeerste aan te raden!’ Sibzzreads

‘Wat een rollercoaster van emoties. Ik kan niet wachten tot haar volgende boek.’ Stardust Bookreviews

ISBN
9789022590133
Vorm
Paperback
Uitgever
Boekerij
Druk
1e
Verschenen
02-02-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
384 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris