*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Engeleneiland

ebook

ebook EPUB

€ 6,99

Engeleneiland

ebook EPUB

€ 6,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Pasen 1974. Een familie verdwijnt van het eiland Valö zonder eenspoor achter te laten. De eettafel is zelfs prachtig gedekt, maariedereen is verdwenen. Iedereen behalve de één jaar oude dochter Ebba. Is het gezin slachtoffer van een misdrijf of is het vrijwillig weggegaan? Het raadsel is nooit opgelost!

Jaren later keert Ebba terug naar het eiland. Zij en haar man Marten hebben hun zoontje van drie verloren. In een poging hun verdriet te overwinnen en verder te gaan met hun leven, willen ze Ebba's ouderlijk huis renoveren en er een bed and breakfast openen. Ze zijn nog maar net begonnen met hun renovatiewerkzaamheden als iemand probeert brand te stichten. Wanneer ze een paar dagen later bij het openbreken van de vloer bloed aantreffen, lijkt het kwaad uit het verleden hen in te halen.

Inspecteur Patrik Hedström en zijn collega's onderzoeken de brand en verdiepen zich daarbij in de oude verdwijningszaak. Wat is er precies gebeurd met Ebba's familie?
ISBN
9789041422422
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Ambo|Anthos
Druk
1e
Verschenen
06-06-2012
Taal
Nederlands
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris