We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

PeZZi PaZZi

Welkom bij PeZZi PaZZi

Eigenaresse Angelique Salvaggio heet u van harte welkom in de sfeervolle boekhandel in de leukste winkelstraat van Weesp.  Sinds 1 september 2018 is PeZZi PaZZi gevestigd in een monumentaal pand op nummer 46 in de Slijkstraat. We richten ons op mooie jeugdboeken en literatuur.

Wij helpen u graag in de winkel maar tevens online aan e-books, luisterboeken en gewenste bestellingen. 

Winkel en online

 

Graag geven wij advies over een passend boek voor degene die u wilt verassen met een prachtig cadeau. Ook hebben we een divers assortiment met cadeauartikelen voor jong en oud, waaronder de prachtige knustel- en stickerpakketjes van Djeco, logische denkspelletjes van Smartgames en de kaarstpelletjes van o.a. 999 games en Black Stories. U kunt ook bij ons terecht voor de wenskaarten/boekjes van Kakkerlakjes, Grafiquelien, Bloom your message en Forever Cards.

Actueel

In verband met de corona-maatregelen is alles een beetje anders...

 

LANGSKOMEN IN DE WINKEL

Vanaf woensdag 3 maart kunnen de klanten in ieder geval weer langs komen in de winkel! Weer een stap! Voor ons weer even een puzzel hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Komende tijd zal het voor wat experimenteren zijn. Hieronder de voorwaarden, waar we ons aan moeten houden:

1. Kom alleen

2. Maximale tijd in de winkel is 15 min

3. Handen ontsmetten in de winkel

4. Mondkapje verplicht

5. Houd 1,5 m afstand

 

Klik hier om een tijdstip te kiezen om langs te komen in de winkel.

 

BESTELLEN

Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk om boeken te bestellen via de website. U kunt tijdens het bestellen betalen, maar het is ook mogelijk om contactloos te pinnen in de winkel.

STAP 1.
Bestel via www.pezzipazzi.nl
LET OP: Er moet minstens vier uur tussen het moment van bestellen en afhalen zitten.

STAP 2.
U ontvangt een bevestigingsmail met een link waar u zelf uw afhaalmoment kan kiezen.

STAP 3
Haal uw bestelling op het gekozen tijdstip op.

Vragen?
Mail naar [email protected] of bel naar 0294 769007. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

U kunt ook bestellen via [email protected]:

Geef in uw bericht aan:
Naam en adres
Titel en schrijver van het boek
Ingepakt als cadeau of niet
Betalingswijze

 

ACTUELE ONLINE / TELEFONISCHE OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag 10-17.00 u bereikbaar
Zaterdag 10 - 16 u bereikbaar

 

Wil je op de hoogte blijven van alle acties, lezingen en nieuw te verschijnen boeken?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief >

 


       

 

Het Geheim van Weesp

Het tweede jeugdboek van Frank Franke is uit. Half februari verscheen Het Geheim van Weesp, de opvolger van Een groot avontuur van drie vrienden in Weesp. Het boek is niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen die het Weesp van vroeger kennen, of willen leren kennen, zullen veel plezier aan het verhaal beleven.

Het Geheim van Weesp is het tweede boek van een drieluik, gebaseerd op de jeugd van Frank Franke. Het idee ontstond toen hij na zijn pensioen zijn levensverhaal op papier ging zetten, waardoor zijn herinneringen en fantasie aangewakkerd werden. Het Geheim van Weesp draait om drie jonge Weespers die begin jaren vijftig een spannend avontuur beleven. Het boek is geïllustreerd met tekeningen van Jakop Slegt (1934-1990), die naast surrealistisch werk ook veel straattekeningen van Weesp heeft gemaakt.

 

 

WHITE GOBLIN SPELLEN / DJECO / SMART GAMES

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met de mooie, uitdagende spellen van White Goblin, leuk voor diverse leeftijden en samenstellingen. Zo hebben wij oa Sushi Go, Qwixx, The Game, Codenames en The Mind.

 

 

      

 

 

Daarnaast hebben we het prachtige origamiwerk van Djeco en de IQ spellen van Smart Games in huis.

 

    

 

 

 

 

Het nieuwe boek van Tommy Wieringa vanaf nu verkrijgbaar

Gedachten over onze tijd

Tommy Wieringa

€ 24,99
‘Ons boerenland is morsdood. Nauwelijks meer insecten, nauwelijks meer vogels, nauwelijks meer bodemleven. Landdegradatie. Het komt nu aan op radicale dienstbaarheid aan de aarde, zonder hoop op dankbaarheid of begrip van je medemens.’ Tommy Wieringa is niet alleen bezorgd over het boerenland, hij schrijft met dezelfde urgentie over onze cultuur, onze democratie en onze intellectuele vrijheid. De actualiteit is de aanleiding om zijn pen te scherpen, maar steeds weet hij dieper te raken door brandende kwesties in hun historische context te zien en tegelijk een moreel appel te doen. Wieringa excelleert als columnist, zijn stukken geven een indringende analyse van de ontregelingen van onze tijd en zetten daarmee aan tot verder denken en het zoeken naar oplossingen.

Boekennieuws

Wij zijn licht van Gerda Blees is de winnaar van de Boekhandelsprijs 2021

5-3-2021 De roman Wij zijn licht van Gerda Blees heeft de Nederlandse Boekhandelsprijs 2021 gewonnen. Dat is op 4 maart bekendgemaakt bij..

Shortlist Libris Literatuur Prijs 2021 bekendgemaakt

1-3-2021 De beste zes Nederlandstalige romans van het afgelopen jaar die meedingen naar de Libris Literatuur Prijs 2021 zijn door..

Longlist Libris Literatuur Prijs 2021 bekendgemaakt

2-2-2021 De longlist met daarop de achttien kandidaten voor de Libris Literatuur Prijs 2021 is op 1 februari door de jury bekendgemaakt. De..
Lees verder

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Later | Stephen King | 9789022592809 € 20,99
De Mol | Mark Koster | 9789463820257 € 24,99
Vad3r | Pepijn Lanen | 9789026353932 € 22,50
Han | Min Jin Lee | 9789029093743 € 24,99
Troje | Stephen Fry | 9789400406865 € 24,99

Ebook van de Week

Van € 13,99 voor € 4,99
Actieperiode: 5 t/m 11 maart 2021

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks
pro-mbookslibr2 : libris